Despre noi

Povestea noastră

Încă de la început am creat o echipă serioasă și profesionistă, care să fie capabilă să ofere servicii ireproșabile, cu ajutorul căreia le-am oferit unor remarcabile companii energia necesara.

Cu o echipă bine organizată și orientată către nevoile colaboratorilor noștri, afacerea nostră s-a dezvoltat de la sine

DSF REȚELE ASIGURĂ:

Cu ce ne ocupăm?

DSF Project Retele furnizează soluții complete de proiectare și execuție a instalațiilor de gaz pentru toate tipologiile de clienți. Compania noastră a cunoscut o dezvoltare remarcabilă în domeniul gazelor naturale, datorită investițiilor majore în utilaje și în personalul autorizat pentru a asigura calitatea și siguranța clientului, prin livrarea rapidă și continuă a soluțiilor tehnice de care are nevoie.

Echipa noastră

Personalul specializat în domeniul gazelor are o experiență și expertiză bogată în toate tipurile de proiecte pentru gaze naturale. Putem oferi servicii profesionale excepționale, indiferent de cât de complicat poate fi proiectul dumneavoastră. Echipa noastră de ingineri, tehnicieni și administratori specializați, cu o calificare dezvoltată, dispune de abilitățile necesare pentru a asigura soluțiile cele mai inovatoare și eficiente pentru aproape orice instalație specializată în domeniul gazelor. DSF Project Rețele va identifica nevoia, va recomanda soluția, va estima costurile preliminare, va indica pașii următoriși va fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregului proces.

Lucrăm din pasiune

Garantăm faptul că serviciile noastre sunt de o calitate înaltă deoarece întreaga echipă DSF Rețele lucrează cu drag, fiind pasionați de meseria, lor, cât și pentru produsul final/